Üdvözöljük Az Aisope Üzletben

Szolgáltatás feltételei

HIVATKOZÁSOK

Amikor weboldalunkon vásárol a Paypal szolgáltatással, referencia tranzakciókat fog használni. A referencia tranzakciók lehetővé teszik a gyorsabb fizetést, ha több terméket szeretne vásárolni az első vásárlás után a Paypal használatával.

ÁTTEKINTÉS

Ezt a weboldalt az AISOPE CO., LTD. Üzemelteti (41 Devonshire Street Ground Floor Office 1, London, United Kingdom, W1G 7AJ). Taz egész webhelyen a „mi”, a „mi” és a „mi” kifejezések az AISOPE CO., LTD. Európa felajánlja ezt a weboldalt, beleértve az ezen a webhelyen elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást Önnek, a felhasználónak, azzal a feltétellel, hogy Ön elfogadja az itt megadott feltételeket, feltételeket, irányelveket és közleményeket.

Ha meglátogatja webhelyünket és / vagy vásárol valamit tőlünk, akkor részt vesz a „Szolgáltatásunkban”, és vállalja, hogy az alábbi feltételek és kötelezettségek („Szolgáltatás feltételei”, „Feltételek”) kötelezőek, beleértve azokat a további feltételeket és irányelveket is, amelyekre hivatkozik és / vagy hiperhivatkozással elérhető. Ezek a Szolgáltatás feltételei a webhely minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül azokat a felhasználókat is, akik böngészők, szállítók, ügyfelek, kereskedők és / vagy a tartalom közreműködői.

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket a Szolgáltatás feltételeit, mielőtt belépne a weboldalunkba vagy használná. A webhely bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja ezeket a Szolgáltatás feltételeket. Ha nem ért egyet a jelen szerződés összes feltételével, akkor nem férhet hozzá a webhelyhez, és nem használhat semmilyen szolgáltatást. Ha ezeket a Szolgáltatás feltételeket ajánlatnak tekintik, az elfogadás kifejezetten ezekre a Szolgáltatás feltételekre korlátozódik.

A jelenlegi áruházhoz hozzáadott minden új szolgáltatásra vagy eszközre szintén a Szolgáltatás feltételei vonatkoznak. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti a Szolgáltatás feltételei legfrissebb verzióját. Fenntartjuk a jogot a Szolgáltatás feltételei bármely részének frissítésére, megváltoztatására vagy cseréjére, frissítések és / vagy változtatások közzétételével a weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a változásokért. A változások közzétételét követően a webhely folyamatos használata vagy a webhelyhez való hozzáférés a változások elfogadását jelenti.

Az alábbi anyagok nem hagyja jóvá AISOPE
Nincs olyan szöveg vagy kép, amely sérti a szellemi tulajdonjogokat, ideértve, de nem kizárólag, a szerzői jogokat, a védjegyeket és a magánélet / nyilvánosság jogait.
Nincs obszcén, pornográf vagy meztelen kép, amely nem művészi jellegű.
Nincs olyan szöveg vagy kép, amely ösztönzi vagy dicsőíti a kábítószer-használatot / visszaélést. Nincs túlzott erőszak.
Nincs rágalmazó vagy rágalmazó tartalom. Nincs olyan tartalom, amely ésszerűen tekinthető zaklatónak, fenyegetőnek vagy más módon károsnak.
Nincs gyűlöletbeszéd. Nincs olyan tartalom, amely ésszerűen diszkriminatívnak tekinthető faj, etnikai hovatartozás, nemzeti származás, szexuális orientáció, nem, nemi identitás vagy fogyatékosság alapján. Nincs olyan tartalom, amely sértene vagy bátorítana másokat bármely törvény megsértésére.
Minden olyan terméket, amelyet a fenti szabályok elfogadhatatlannak tartanak, vagy sértőnek vagy rossz ízűnek tekinthető az AISOPE egyedüli megítélése alapján, előzetes értesítés nélkül vagy anélkül töröljük és eltávolítjuk a Piactérről

1. SZAKASZ - ONLINE BOLT FELTÉTELEK
A Szolgáltatás feltételeinek elfogadásával Ön kijelenti, hogy Ön legalább a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban betöltött nagykorúságú, vagy hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban Ön a nagykorú, és beleegyezését adta az engedélyezéshez bármelyik kiskorú eltartottja használja ezt a weboldalt. Nem használhatja termékeinket semmilyen illegális vagy jogosulatlan célra, és a Szolgáltatás használatakor sem sértheti az Ön joghatósága alá tartozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).
Nem továbbíthat semmilyen férget, vírust vagy romboló jellegű kódot.
A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megszegése a Szolgáltatások azonnali felmondását eredményezi.

2. SZAKASZ - ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
Fenntartjuk a jogot arra, hogy bárki számára bármikor megtagadhassuk a szolgáltatást.
Megértette, hogy a tartalma (a hitelkártya-információkat nem beleértve) titkosítatlanul továbbítható, és (a) továbbítást jelenthet különféle hálózatokon keresztül; és b) a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek való megfelelés és azok alkalmazkodása érdekében végrehajtott változtatások. A hálózaton keresztül történő átvitel során a hitelkártya-információk mindig titkosítva vannak.
Ön vállalja, hogy nem reprodukálja, másolja, másolja, értékesíti, nem értékesíti vagy használja ki a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát, illetve a Szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy a webhely bármely kapcsolatát, amelyen keresztül a szolgáltatást nyújtják, kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül.
Az ebben a megállapodásban használt fejlécek csak a kényelem érdekében szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon érintik a jelen Feltételeket.

3. SZAKASZ - AZ INFORMÁCIÓ PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐTARTAMA
Nem vagyunk felelősek, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen az oldalon található anyag csak általános tájékoztatás céljából készült, és nem szabad az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrások megkérdezése nélkül a döntések meghozatalakor egyedüli alapként felhasználni vagy felhasználni. Az ezen a webhelyen található anyagokra való támaszkodás saját felelősségére történik.
Ez a webhely bizonyos történelmi információkat tartalmazhat. A történelmi információk szükségszerűen nem aktuálisak, és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk a webhely tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni a webhelyünkön található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége a webhelyünk változásainak figyelemmel kísérése.

4. SZAKASZ - A SZOLGÁLTATÁS ÉS AZ ÁRAK MÓDOSÍTÁSAI
Termékeink ára előzetes értesítés nélkül változhat.
Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát).
A Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért nem vagyunk felelősek Önnek vagy harmadik félnek. Termék megvásárlása után lehetőséget adhatunk arra, hogy további árut vásároljon áruházunkból, felár ellenében. Örömmel fogadhatja el vagy utasíthatja el ezt az eladást saját belátása szerint.

5. SZAKASZ - TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (adott esetben)
Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online elérhetőek lehetnek a weboldalon keresztül. Ezeknek a termékeknek vagy szolgáltatásoknak korlátozott mennyisége lehet, és csak a visszaküldési irányelveinknek megfelelően kerülnek visszaszolgáltatásra vagy cserére.
Mindent megtettünk azért, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg termékeink boltban megjelenő színeit és képeit. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép monitorának bármilyen színű kijelzője pontos lesz.
Fenntartjuk a jogot, de nem kötelezzük magunkat arra, hogy termékeink vagy Szolgáltatásaink értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra korlátozzuk. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. A termékek leírása vagy a termékek ára bármikor, előzetes értesítés nélkül, kizárólag a mi belátásunk szerint változhat. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessük a termékeket. A webhelyen tett bármely termékre vagy szolgáltatásra vonatkozó ajánlat érvénytelen, ha tiltott.
Nem garantáljuk, hogy az Ön által vásárolt vagy megszerzett bármely termék, szolgáltatás, információ vagy más anyag minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban felmerülő hibákat kijavítják.

6. SZAKASZ - A SZÁMLÁZÁS PONTOSSÁGA ÉS A SZÁMLAI INFORMÁCIÓK
Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a nálunk leadott megrendeléseket. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a vásárolt mennyiségeket személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az ugyanazon ügyfélszámlán vagy ugyanazon hitelkártyán, vagy ugyanazon hitelkártyán leadott megrendeléseket és / vagy ugyanazon számlázási és / vagy szállítási címet használó megrendeléseket. Abban az esetben, ha módosítunk vagy lemondunk egy megrendelést, megkísérelhetjük értesíteni Önt a megrendelés időpontjában megadott e-mail és / vagy számlázási cím / telefonszám felvételével. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy tiltsuk azokat a megrendeléseket, amelyeket egyedüli megítélésünk szerint kereskedők, vissza és visszatérítés vagy forgalmazók adnak.
Ön vállalja, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási és számlaadatokat közöl minden üzletünkben végrehajtott vásárláshoz. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét és a hitelkártya számát, valamint a lejárati dátumokat, hogy a tranzakciókat befejezhessük és szükség esetén felvegyük Önnel a kapcsolatot.
További részletekért kérjük, olvassa el a vissza és visszatérítés irányelveinket.

7. SZAKASZ - OPCIONÁLIS ESZKÖZÖK
Hozzáférést nyújthatunk harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyek felett nem figyelünk, és nincs semmiféle vezérlésünk és bemenetünk.
Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden olyan szavatosságot, kijelentést vagy körülményt, és mindenféle jóváhagyás nélkül hozzáférést biztosítunk az olyan eszközökhöz, „amilyenek” és „rendelkezésre állnak”. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az opcionális harmadik féltől származó eszközök használatából eredő vagy ahhoz kapcsolódóan.
A webhelyen kínált opcionális eszközök bármilyen használata kizárólag saját felelősségére és belátása szerint történik, és meg kell győződnie arról, hogy ismeri és jóváhagyja azokat a feltételeket, amelyek mellett az érintett harmadik fél szolgáltatói nyújtják az eszközöket.
A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy szolgáltatásokat is kínálhatunk a weboldalon keresztül (ideértve az új eszközök és források kiadását). Az ilyen új funkciókra és / vagy szolgáltatásokra a Szolgáltatás feltételei is vonatkoznak.

8. SZAKASZ - HARMADIK FELEK LINKEI
A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető bizonyos tartalom, termékek és szolgáltatások harmadik felektől származó anyagokat is tartalmazhatnak.
Az ezen a webhelyen található harmadik fél linkjei olyan harmadik fél webhelyeire irányíthatnak, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk garanciát és nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik féltől származó anyagért vagy weboldalért, illetve harmadik fél bármilyen más anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért. Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért vagy kárért, amely áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalom megvásárlásával vagy felhasználásával, vagy bármilyen más tranzakcióval kapcsolatos, bármely harmadik fél weboldalával kapcsolatban. Kérjük, mielőtt bármilyen tranzakcióba kezdene, gondosan olvassa el a harmadik fél irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg róla, hogy megérti azokat. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, állításokat, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félnek kell címezni.

9. SZAKASZ - FELHASZNÁLÓI ÉSZREVÉTELEK, VISSZAJELZÉS ÉS EGYÉB BEADÁSOK
Ha kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat (például versenypályázatokat) küld el, vagy kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, javaslatokat, terveket vagy más anyagokat küld online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen: "megjegyzések"), elfogadja, hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és más módon bármilyen médiumban felhasználhatjuk azokat a megjegyzéseket, amelyeket Ön nekünk továbbított. Nem vagyunk és nem leszünk kötelesek (1) bármilyen észrevételt bizalmasan fenntartani; (2) kártérítés fizetése az esetleges észrevételekért; vagy (3) válaszolni minden észrevételre.
Lehet, de nem kötelezzük el, figyelemmel kísérhetjük, szerkeszthetjük vagy eltávolíthatjuk azokat a tartalmakat, amelyek a saját belátásunk szerint jogellenesek, sértőek, fenyegetőek, rágalmazóak, rágalmazóak, pornográfok, obszcének vagy egyéb módon kifogásolhatók, vagy bármelyik fél szellemi tulajdonát vagy ezeket a Szolgáltatási feltételeket sértik. Ön elfogadja, hogy megjegyzései nem sértik harmadik fél semmilyen jogát, beleértve a szerzői jogokat, a védjegyeket, a magánélet védelmét, a személyiséget vagy más személyes vagy tulajdonosi jogokat. Továbbá elfogadja, hogy megjegyzései nem tartalmaznak rágalmazó vagy más módon jogellenes, sértő vagy obszcén anyagot, vagy olyan számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot tartalmaznak, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem tehet úgy, mintha valaki más lenne, és más módon félrevezetne minket vagy harmadik feleket a megjegyzések eredetét illetően. Kizárólag Ön felel minden észrevételért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget és nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.

10. SZAKASZ - SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
Az Ön személyes adatainak az áruházon keresztül történő benyújtását az adatvédelem irányelveink szabályozzák. adatvédelem irányelveink megtekintéséhez.

11. SZAKASZ - HIBÁK, PONTOSSÁGOK ÉS KIHAGYÁSOK
Előfordulhat, hogy webhelyünkön vagy a Szolgáltatásban olyan információk találhatók, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy elhagyásokat tartalmaznak, amelyek a termékleírásokhoz, az árakhoz, az akciókhoz, az ajánlatokhoz, a termék szállítási díjaihoz, a szállítási időkhöz és a rendelkezésre álláshoz kapcsolódhatnak. Fenntartjuk a jogot az esetleges hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok kijavítására, valamint az információk megváltoztatására vagy frissítésére, illetve a megrendelések törlésére, ha a Szolgáltatásban vagy a kapcsolódó webhelyeken található információk előzetes értesítés nélkül bármikor pontatlanok (beleértve a megrendelés benyújtását követően is).
Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk frissítésére, módosítására vagy pontosítására, beleértve korlátozás nélkül az árképzéssel kapcsolatos információkat is, kivéve, ha a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy a kapcsolódó webhelyeken alkalmazott meghatározott frissítési vagy frissítési dátumot nem szabad annak jelzésére használni, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található összes információt módosították vagy frissítették.

12. SZAKASZ - TILTOTT HASZNÁLATOK
A Szolgáltatás feltételeiben meghatározott egyéb tilalmakon kívül tilos a webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen jogellenes célra; b) arra kérni másokat, hogy hajtsanak végre bármilyen jogellenes cselekményt vagy vegyenek részt abban; (c) bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami szabályozás, szabály, törvény vagy helyi rendelet megsértése; (d) szellemi tulajdonjogaink vagy mások szellemi tulajdonjogainak megsértése vagy megsértése; e) zaklatás, bántalmazás, sértés, ártalom, becsületsértés, rágalmazás, becsmérlés, megfélemlítés vagy megkülönböztetés nem, szexuális orientáció, vallás, etnikai hovatartozás, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján; f) hamis vagy félrevezető információk benyújtása; (g) vírusok vagy bármilyen más típusú rosszindulatú kód feltöltése vagy továbbítása, amelyet bármilyen módon felhasználnak vagy felhasználhatnak, amely befolyásolja a Szolgáltatás, vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldal vagy Internet internet működését vagy működését; h) mások személyes adatainak összegyűjtése vagy nyomon követése; i. levélszemét, adathalász, gyógyszer, ürügy, pók, mászás vagy kaparás; j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célból; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldal vagy az Internet biztonsági funkcióinak megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk a jogot, hogy a tiltott felhasználások megsértése miatt megszüntessük a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal használatát.

13. SZAKASZ - GARANCIÁK NYILATKOZATA; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG
Nem garantáljuk, nem képviseljük és nem garantáljuk, hogy szolgáltatásunk zavartalan, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz.
Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatával elérhető eredmények pontosak és megbízhatóak lesznek.
Ön elfogadja, hogy időről időre határozatlan időre megszüntethetjük a szolgáltatást, vagy bármikor felmondhatjuk a szolgáltatást, Önnek szóló értesítés nélkül.
Ön kifejezetten elfogadja, hogy a szolgáltatás használata vagy képtelensége a kizárólagos felelősségre tartozik. A szolgáltatást, valamint a szolgáltatás révén Önnek átadott összes terméket és szolgáltatást (kivéve, ha azt kifejezetten meghatároztuk) az Ön rendelkezésére bocsátjuk „amilyen” és „rendelkezésre álló” formában, bármilyen kifejezett, vagy bármilyen garancia vagy feltétel nélkül. hallgatólagos, beleértve az összes implicit garanciát vagy feltételt a forgalomképességről, az értékesíthető minőségről, a meghatározott célra való alkalmasságról, a tartósságról, a tulajdonjogról és a jogsértés tilalmáról.
Az AISOPE CO., LTD, igazgatóink, tisztjeink, alkalmazottaink, leányvállalataink, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokok, beszállítók, szolgáltatók vagy engedélyezők semmilyen esetben nem felelősek semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért, vagy bármilyen közvetlen, közvetett, véletlenszerű, büntető jellegűért. , bármilyen jellegű különleges vagy következményes kár, ideértve korlátozás nélkül az elmaradt nyereséget, az elmaradt bevételeket, az elvesztett megtakarításokat, az adatok elvesztését, a pótlási költségeket vagy bármilyen hasonló kárt, akár szerződésen alapul, akár jogellenesen (beleértve a gondatlanságot is), szigorú felelősségen vagy más módon , amely a szolgáltatás vagy a szolgáltatás használatával beszerzett bármely termék használatából ered, vagy bármilyen egyéb igényért, amely bármilyen módon kapcsolódik a szolgáltatás vagy bármely termék használatához, ideértve, de nem kizárólag, bármilyen hibát vagy mulasztást tartalom, vagy bármilyen jellegű veszteség vagy kár, amely a szolgáltatás vagy bármely, a szolgáltatáson keresztül kiküldött, továbbított vagy más módon elérhetővé tett tartalom (vagy termék) használatából ered, még akkor is, ha erre lehetőségük van. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem engedélyezik a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, ilyen államokban vagy joghatóságokban felelősségünk a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozódik.

14. SZAKASZ - KÁRTÉRÍTÉS
Ön vállalja, hogy kártalanítja, megvédi és ártalmatlanítja az AISOPE CO., LTD. És anyavállalatainkat, leányvállalatainkat, leányvállalatainkat, partnereinket, tisztjeinket, igazgatóinkat, ügynökeinket, vállalkozóinkat, engedélyeseinket, szolgáltatóikat, alvállalkozókat, beszállítókat, gyakornokokat és alkalmazottainkat, ártalmatlanok minden igénytől követelés, ideértve az ésszerű ügyvédi díjakat is, bármely harmadik fél által a Szolgáltatás feltételei vagy az általuk hivatkozásként beépített dokumentumok megsértése, vagy bármely törvény vagy harmadik fél jogainak megsértése miatt vagy abból eredően.

15. SZAKASZ - SZABADSÁG
Abban az esetben, ha a Szolgáltatás feltételei bármely rendelkezése jogellenesnek, érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, ennek a rendelkezésnek mégis a hatályos jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben érvényesíthetőnek kell lennie, és a végrehajthatatlan részt el kell tekinteni a Szolgáltatás feltételeitől, az ilyen döntés nem befolyásolja a többi fennálló rendelkezés érvényességét és végrehajthatóságát.

16. SZAKASZ - MEGSZŰNÉS
A felek a felmondás dátuma előtt felmerült kötelezettségei és felelősségei a megállapodás felmondását minden célból túlélik. Ezek a Szolgáltatás feltételei csak akkor érvényesek, ha Ön vagy mi felmondjuk őket. A Szolgáltatás feltételeit bármikor megszüntetheti, értesítve minket arról, hogy többé nem kívánja használni a Szolgáltatásainkat, vagy amikor felhagy a webhelyünk használatával.
Ha egyedüli megítélésünk szerint kudarcot vall, vagy ha gyanítjuk, hogy elmulasztotta betartani a Szolgáltatás feltételeinek bármely feltételét vagy rendelkezését, akkor ezt a megállapodást bármikor felmondás nélkül felmondhatjuk, és Ön felelősséggel tartozik minden esedékes összegért. és tartalmazza a felmondás dátumát; és / vagy ennek megfelelően megtagadhatja az Ön hozzáférését a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez).

17. SZAKASZ - EGYÉB MEGÁLLAPODÁS
Ha nem gyakoroljuk vagy érvényesítjük a Szolgáltatás feltételei bármely jogát vagy rendelkezését, az nem jelent lemondást az ilyen jogokról vagy rendelkezésekről. A jelen Szolgáltatás feltételei és az ezen a webhelyen vagy a Szolgáltatással kapcsolatban általunk közzétett irányelvek vagy működési szabályok a teljes megállapodást és egyetértést alkotják Ön és köztünk, és irányítják a Szolgáltatás használatát, helyettesítve minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot, akár szóban, akár írásban, ön és köztünk (beleértve, de nem kizárólag a Szolgáltatás feltételei korábbi verzióit).
A Szolgáltatás feltételei értelmezésében felmerülő kétértelműség nem értelmezhető a szerkesztő féllel szemben.

18. SZAKASZ - IRÁNYULÓ JOG
A jelen Általános Szerződési Feltételekre és minden külön szerződésre, amely alapján Önnek szolgáltatásokat nyújtunk, az Egyesült Királyság és Magyarország törvényei az irányadók, és azokkal összhangban kell értelmezni.

19. SZAKASZ - A Szolgáltatás feltételei változásai
A Szolgáltatás feltételei legfrissebb verzióját bármikor megtekintheti ezen az oldalon.
Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, megváltoztassuk vagy kicseréljük a Szolgáltatás feltételeinek bármely részét frissítések és változtatások közzétételével a weboldalunkra. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze a weboldalunkat a változások tekintetében. A Szolgáltatás feltételeiben bekövetkezett bármilyen változás közzétételét követően a weboldalunk vagy a Szolgáltatás folyamatos használata vagy azokhoz való hozzáférése a módosítások elfogadásának minősül.

Kapcsolat

Meghatalmazott képviselője: Alex Burman
Irodai cím: 41 Devonshire Street Ground Floor Office 1 London, W1G 7AJ, United Kingdom
Email: sales@aisope.hu
Válaszidő: 48 óra
Telefonszám: +447761980356
Idő: Angolul, hétfőtől péntekig 09:00-18:00

Reklámozási és elemzési célokra sütiket és hasonló technológiákat is használunk. Ha a weboldalunkon navigál, hozzájárul a weboldalunkon történő információk feldolgozásához. További részletek az Adatvédelem.