Üdvözöljük Az Aisope Üzletben

Webhelyről szóló nyilatkozat

Az AISOPE CO., LTD által a https://www.aisope.hu címen bemutatott tartalom csak általános tájékoztató jellegű. A weboldalon bemutatott tartalmat őszinte szándékkal hozták létre. Mindazonáltal nem tudunk semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos garanciát vállalni a Webhelyen megjelenített tartalom érvényességére, teljességére, pontosságára vagy elérhetőségére vonatkozóan.
Nincsenek olyan körülmények, amelyekben felelősséget vállalunk Önnek az esetleges károkért vagy veszteségekért, amelyek bármilyen formában keletkeznek a webhely használatának vagy a webhelyen szabadon megjelenített tartalomba vetett bizalomnak köszönhetően. A Weboldal használatával és az összes bemutatott tartalomra támaszkodva ezt kizárólag saját felelősségére teszi.

Harmadik fél nyilatkozata

Ez a weboldal tartalmazhat vagy ezen keresztül biztosíthat hivatkozásokat harmadik felek által létrehozott webhelyekre és / vagy tartalmakra. Ezeket a linkeket az általunk megadott információk érvényessége, teljessége vagy pontossága miatt nem ellenőrizzük vagy vizsgáljuk felül.
Nem ellenőrizzük, nem hagyjuk jóvá, nem garantáljuk, és nem vállalunk felelősséget az ezen a webhelyen található hivatkozásokkal rendelkező harmadik fél webhelyek által létrehozott információk vagy tartalmak pontosságáért vagy érvényességéért. Nem leszünk az Ön és bármely harmadik fél közötti tranzakciós tevékenység nyomon követésének vagy felelősségének vállalói.

Professzionális nyilatkozat

Ez az oldal nem tud és nem is tartalmaz tanácsokat a házak és az építőipar fejlesztésével kapcsolatban. A lakásfejlesztési és építőipart csak általános tájékoztatási és oktatási célokra mutatjuk be. Nem helyettesíti a szakmai tanácsokat. Ezért azt javasoljuk, hogy mielőtt bármilyen intézkedést megtennénk, amely a bemutatott információkból következik, javasoljuk, hogy forduljon a megfelelő személyzethez. Az építőiparban nem nyújtunk házfejlesztéseket és tanácsokat. A webhelyen található összes információ használata vagy bizalma a saját felelősségére történik.

Bizonyságtételi nyilatkozat

A weboldal véleményeket és véleményeket tartalmazhat termékeink fogyasztóitól. Ezek tükrözik a valóság valóságát és e felhasználók személyes gondolatait. Mivel ezek személyes gondolatok, nem feltétlenül reprezentálják termékeink minden fogyasztóját. Nem állítjuk, és nem is szabad feltételeznünk, hogy minden fogyasztónak ugyanaz lesz a tapasztalata termékeinkkel kapcsolatban, és hogy az Ön egyedi eredményei eltérhetnek.
A véleményekben és véleményekben kifejtett nézetek és vélemények kizárólag az azokat benyújtó személy véleményét és véleményét tartalmazzák. Ezek nem tükrözik az AISOPE CO., LTD nézeteit és véleményét. A véleményeket vagy tanúvallomásokat benyújtó személyek nem állnak kapcsolatban velünk, és nem kapnak visszatérítést vagy kártérítést a vallomásaikért.

Reklámozási és elemzési célokra sütiket és hasonló technológiákat is használunk. Ha a weboldalunkon navigál, hozzájárul a weboldalunkon történő információk feldolgozásához. További részletek az Adatvédelem.