Üdvözöljük Az Aisope Üzletben

Szállítás

Az Aisope szállítási időiről

Várható szállítási idő 5-15 munkanap, attól függően, hogy a szállítási mód. Minden termékünket 1-2 munkanapon belül szállítjuk. A csúcsidőben, például az ünnepek és az ünnepnapok idején azonban ez kissé késhet
Ha a tételei nem érkeztek meg 30 munkanapon belül (pl .: hiányzó tárgyak, expressz szolgáltatás késik, vámellenőrzés késik), kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a címen, hogy segíthessünk rendelésének állapotában.
Ha szeretne vissza és visszatérítés, tekintse meg Vissza és Visszatérítés

Van szállítás csak a Magyarországi és nem nyújtunk nemzetközi szállítás

Az alábbiakban felsoroljuk az Aisope szállítási módokat és szállítási időt
Magyar PostaMagyar Posta: 12-15 munkanap
Ft0
DHLDHL: 7-10 munkanap
Ft3,717

A rendeléskövetésről

Az Aisope e -mailben küld Önnek egy nyomon követési számot, általában miután megrendelését elküldtük, ennek segítségével ellenőrizheti a termékkövetési információkat az Ön által ismert expressz követési webhelyen, vagy ellenőrizheti a megrendelés adatait a weboldalunkon. >> Rendelések Követése

A rendelés több címre is eljuttatható?
Az Aisope nem ajánlja fel a szállítást több címre egyetlen megrendeléshez. Ha több címre szeretné szállítani a termékeket, kérjük, külön tegye meg ezeket a megrendeléseket.

Hiányzó tárgyak?
Ha az elem hiányzik a szállítás során, kérjük, időben vegye fel velünk a kapcsolatot. Miután megerősítette a hiányzó információelemeket, a hiányzó elemeket újra elküldjük Önnek (költség nélkül).
Ha szeretne vissza és visszatérítés, tekintse meg Vissza és Visszatérítés

Kapcsolatfelvétel
Vevőszolgálat 24/7
Telefonszám: +447761980356
Email: sales@aisope.hu
Irodai cím: 41 Devonshire Street Ground Floor Office 1 London, W1G 7AJ, United Kingdom

Reklámozási és elemzési célokra sütiket és hasonló technológiákat is használunk. Ha a weboldalunkon navigál, hozzájárul a weboldalunkon történő információk feldolgozásához. További részletek az Adatvédelem.