Üdvözöljük Az Aisope Üzletben

Rólunk

Az aisope co., ltd hosszú utat tett meg kezdeteitől Londonban, az Egyesült Királyságban. Arra törekszünk, hogy különféle kiváló minőségű termékeket kínáljon Önnek a lehető legalacsonyabb áron. Arra koncentrálunk, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk csodálatos vásárlóinknak! Áruházunk kizárólag azzal a céllal jött létre, hogy egyedi és szórakoztató online élményt nyújtson minden vásárlónk számára.

Ragaszkodunk ahhoz, hogy imádjon mindent, amit tőlünk vásárol. Ha valamilyen oknál fogva boldogtalan vagy, csak tudasd velünk, mi pedig hátrafelé hajolunk, hogy újra rendbe hozzuk a dolgokat. Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy a legkényelmesebb otthont nyújtsuk Önnek a kikapcsolódáshoz, a szeretetre és a gondoskodásra összpontosítva, és emlékezetes márkaélményt teremtsünk ügyfeleink számára, miközben javítjuk mindazok életminőségét, akiket szolgálunk.

AZ ÍGÉRETÜNK

Ha valaha is problémája támad a megrendeléssel kapcsolatban, mindent megteszünk annak érdekében, hogy rendbe kerüljön. Célunk, hogy úgy kezeljük Önt, mint a családot. Tudjuk, hogy miattad vagyunk üzleti tevékenységben. Hozza el a legjobb minőségű termékeket a legalacsonyabb áron az ügyfelek számára. Kérdései vagy aggályai vannak valamivel kapcsolatban? Egyszerűen vegye fel velünk a gyors válaszokat! (Kapcsolat)

Kapcsolat

Meghatalmazott képviselője: Alex Burman
Irodai cím: 41 Devonshire Street Ground Floor Office 1 London, W1G 7AJ, United Kingdom
Email: sales@aisope.hu
Válaszidő: 48 óra
Telefonszám: +447761980356
Magyarország: +36-20-430-5992
Idő: Angolul, hétfőtől péntekig 09:00-18:00

Reklámozási és elemzési célokra sütiket és hasonló technológiákat is használunk. Ha a weboldalunkon navigál, hozzájárul a weboldalunkon történő információk feldolgozásához. További részletek az Adatvédelem.