Üdvözöljük Az Aisope Üzletben

Fizetés

A fizetési módszerek közé tartozik a PayPal.

A PayPal biztonságosabb és könnyebb módja az online pénzküldésnek és -fogadásnak. Ha a PayPal-t választja fizetési módként, akkor összekapcsolódik a PayPal webhelyével, ahol fizethet.

A PayPal hitelkártyával (Visa, MasterCard, Discover), betéti kártyával vagy E-csekken (azaz a szokásos bankszámláján) vásárolható meg.

1) Miután megtekintette a termékeket a bevásárlókosár oldalán, rákattinthat és kijelentkezhet a PayPal segítségével. Ezután elhagyja oldalunkat, és belép a PayPal webhelyére.
2) Jelentkezzen be PayPal-fiókjába, vagy létrehozhat egy újat, ha még nincs.
3) Használhatja a PayPal-t a képernyőn megjelenő utasítások szerint.

A PayPal e-csekk általában 3-5 munkanapot vesz igénybe, amíg a PayPal visszaigazolja.

Az okok, amelyek miatt javasoljuk a PayPal használatát:
A fizetés nyomon követhető. PayPal-fiókjának használatával nyomon követheti fizetése állapotát. Amikor kifizeti a megrendelését, nem kell online használnia hitelkártyáját (átutalhatja közvetlenül bankszámlájáról). Ha hitelkártyáját PayPal-on keresztül használja, senki sem fogja látni a hitelkártya számát, ami minimalizálja az illetéktelen használat kockázatát

Reklámozási és elemzési célokra sütiket és hasonló technológiákat is használunk. Ha a weboldalunkon navigál, hozzájárul a weboldalunkon történő információk feldolgozásához. További részletek az Adatvédelem.